Aanbieding vrijblijvende analyse

De zomervakanties lopen weer ten einde, onze werknemers komen alweer terug van een welverdiende vakantie. Heeft u nog advies nodig over uw zorgcommunicatie systeem? Wij hebben een interessante aanbieding voor u.

Onze accountmanagers zijn terug van vakantie en staan ook komend halfjaar weer voor u klaar om u te helpen met uw vraagstukken.
Een zorgcommunicatiesysteem gaat vele jaren mee, als deze aan vervanging toe is belandt u in een wereld van nieuwe technieken en moeten er (strategische) keuzes gemaakt worden.

Wellicht herkent u deze situatie of komt het voor uw organisatie ook dichterbij dat een systeem vervangen dient te worden? Wij hebben een functioneel aanbod voor u, wij maken vrijblijvend een analyse van de huidige stand van techniek binnen uw organisatie en bespreken met u de toekomstige wenselijke situatie, waaruit een vrijblijvend advies voortkomt.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwste techniek? Kom dan een bezoek brengen aan onze showroom in Brummen, wij beschikken over een showroom en een “retro” verpleegkamer waarin u ons Video Incident Observatie systeem kan testen. Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons op bezoek te komen dan komt mijn collega graag bij u langs om onze mogelijkheden toe te lichten, ook dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik hier voor het maken van een afspraak met één van onze accountmanagers.