Even voorstellen...

Vanaf 1 maart jl. is ons verkoopteam versterkt met de komst van Thijs Koevoet, accountmanager zorginnovatie. Thijs stelt zich aan u voor.

Mijn naam is Thijs Koevoet, geboren en getogen Arnhemmer, inmiddels woonachtig in Zevenaar. Na 10 jaar als zelfstandig trainer/coach te hebben gewerkt, krijg ik de kans om mijn passie en oude liefde weer op te pakken namelijk strategisch relatiebeheer en accountmanagement.

Als Accountmanager zorginnovatie ben ik sinds 1 maart een nieuw gezicht bij Van Breda. Ik ga mij in eerste instantie bezig houden met het opbouwen van nieuwe accounts en het onderhouden van de goede relatie met onze bestaande klanten en partners.

Ik heb de firma Van Breda vanuit mijn verleden als manager Woonzorg leren kennen als een kundige en betrouwbare partner op het gebied van Zorginnovatie en Domotica.Door het ontwikkelen van hun eigen producten en daarbij te kunnen bogen op een uitstekende service en R&D afdeling is Van Breda een ondersteuning voor mensen die langer zelfstandig willen blijven.

Met hun kenniscentrum van zorgtechnologie is Van Breda tevens een uitkomst voor professionele zorgverleners die prettig en efficiënt willen werken in de zorg. Voor mij is werken voor een dergelijke organisatie dat al meer dan 40 jaar een begrip is op het gebied van zorgtechnologie natuurlijk een fantastische uitdaging.

Met mijn werkervaring en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling zal ik me de werkzaamheden binnen Van Breda snel eigen maken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik zie er dan ook naar uit om kennis te maken met zowel nieuwe als bestaande klanten en partners.

Wilt u kennismaken met Thijs?

Op 17,18 en 19 april is hij aanwezig op de beurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht. Bent u niet op de beurs? Dan maakt Thijs graag een afspraak met u! Voor een afspraak bel 0575-568105 of mail met verkoop@vanbreda.nl

Zorg & ICT gratis kaarten