Gratis kaarten Zorg & ICT 2018

Registreer u nu voor gratis toegangskaarten voor de Zorg & ICT 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht en maak kans op een VIP pakket.

Nog een paar maandjes en dan is het weer tijd voor de grootste beurs als het gaat om zorg en techniek: de Zorg & ICT 2018. Tijdens de Zorg & ICT beurs kunnen wij u informeren over de vele mogelijkheden waarbij techniek de zorg kan ondersteunen. 

Dit jaar staat onze beurs in het teken van de NEN2575 normering. Namens de NIM zal op dinsdag,- en donderdagmiddag Jaap Kroon op onze stand aanwezig zijn om al uw vragen omtrent deze regelgeving te beantwoorden.

Daarnaast komt Sjaak Werkhoven van Eurocom op woensdag ons team versterken. Van Breda heeft zich onlangs aangesloten bij het Open Care Connect platform. Wilt u meer weten over deze samenwerking en de mogelijkheden voor uw situatie? Bezoek dan op woensdag onze stand! 

Wij bieden u op de beurs ook de mogelijkheid om onze systemen zelf te testen. En net als vorig jaar zetten wij Sphero-BB8 in als robot cliënt, leuk én functioneel.

Meld u nu aan via onze registratie link en kom in aanmerking voor het speciale VIP programma met vele voordelen. 

Wij hopen op uw komst!

 

Zorg & ICT