Nieuwe Relatiemanager Gert

Een klein maandje geleden is Gert Gossen ons komen versterken als nieuwe relatiemanager. Gert stelt zich aan u voor.

Mijn naam is Gert Gossen en ik ben 55 jaar jong. Ik woon met mijn vrouw Monique en 2 kinderen van 18 en 21 in een monumentje te Heerde. Monique werkt bij de politie te Apeldoorn op de meldkamer en kan dus mooi die 2 pubers in de gaten houden, haha!

Ik heb 35 jaar bij KPN en 1 jaar bij Avics als interim Sales Consultant gewerkt. Van Breda is mijn 3e werkgever. Ik ben bij KPN als Telecommonteur begonnen en na een tiental functies heb ik afscheid genomen als Accountmanager Health. Mijn klanten waren ziekenhuizen, de GGZ en ouderenzorg instellingen in Noord Oost Nederland. Met als specialisatie Relatiemanagement, Bereikbaarheid en Zorgtechnologie.

Ook heb ik nog wat hobby’s...
Ik ben commercieel bestuurslid bij ZAC te Zwolle. ZAC is een amateur voetbalclub 2e klasse waar mijn zoon voetbalt. Dat betekent dat ik met een team vrijwilligers de sponsorcommissie run. Tevens ben ik in het bezit van 2 oldtimers, een Citroen DS [Snoek] en een Fiat 500, die ik tijdens mijn tijd bij KPN gekocht en gerestaureerd heb. Daarnaast heb ik 6 kippen die elke dag zorgen voor wat verse eitjes en doe ik 2 keer in de week mee aan een zwem bootcamp om fit te blijven.

Mijn eerste indruk na bijna 4 weken bij Van Breda:
Mooi bedrijf met veel gemotiveerde vriendelijke medewerkers, die elke dag met passie en met specifieke oplossingen aan een betere zorg in Nederland werken. Dit hoor ik ook van klanten die ik inmiddels ontmoet heb. Ik heb er zin in om met iedereen hier aan de slag te gaan, met als doel; een succesvol Van Breda die de zorg elke dag een stukje beter maakt!