Nieuwe zorgconsulenten Dennis en Daphne

Wij stellen graag Daphne Brouwer en Dennis Schapendonk aan u voor. Twee woonzorgconsulenten die Van Breda gaat inzetten bij het begeleiden van onze klanten.

Van Breda is zich ervan bewust dat de mate van succes van een nieuw zorgcommunicatiesysteem sterk afhankelijk is van een goede begeleiding tijdens het implementatietraject. Daarnaast komt het voor dat zorgorganisaties behoefte hebben aan extra instructies en begeleiding vanwege personeelswisseling of gewoon even een opfrismoment. 

Dennis Schapendonk

Mijn naam is Dennis Schapendonk, 25 jaar, opgegroeid en woonachtig in Middelbeers. Kort na het afronden van mijn studie Gezondheidszorg Technologie aan de Avans Hogeschool, ben ik gaan werken als Service Engineer/Applicatie Specialist binnen de Oogheelkunde. Na 3,5 jaar krijg ik de kans om mijn ontwikkeling, met passie en enthousiasme, door te zetten bij Van Breda. Ik vind dit dan ook een mooie stap die past bij mijn gezonde ambitie.

Sinds 1 december ben ik werkzaam in de functie consulent woonzorgtechnologie. Ik ben verantwoordelijk voor het opbouwen, verdiepen en verstevigen van langdurige en waarde creërende relaties. Waarbij het geven van instructies en begeleiden van de zorgmedewerkers centraal staat.

Het lijkt mij een mooie uitdaging de zorgtechnologie zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten. Ik zie er dan ook naar uit om kennis met u te maken.

Daphne Brouwer

Mijn naam is Daphne Brouwer, 25 jaar en ben eigenaresse van Zuster-055. Zuster-055 richt zich op begeleiding, verzorging en verpleging in de zorg. Zuster-055 werkt op dit moment met 10 zzp'ers in Apeldoorn en omgeving voor verschillende zorgorganisaties. De aankomende periode zal ik op oproepbasis binnen Van Breda als consulent woonzorgtechnologie werken. Ik zal trainingen en voorlichtingen gaan geven.