Van Breda in het NOS nieuws

Gisteren is ons VIOS concept gepresenteerd in het NOS nieuws. De minister heeft meer geld voor personeel in de zorg! Eindelijk meer aandacht en zorg voor de bewoners. Wilt u weten hoe ons VIOS concept ervoor zorgt dat bewoners erop vooruit gaan?

Op 10 april 2018 heeft het NOS nieuws aandacht besteed aan het extra geld voor de zorg. Dit wordt ingezet voor extra personeel, meer handen in de zorg betekent meer aandacht en zorg voor de bewoners.

Van Breda is ontzettend blij met deze ontwikkeling en juicht het extra geld voor de zorg toe. Maar zoals in het journaal ook gepresenteerd zijn er aanvullende slimme technieken in te zetten die zeker bijdragen aan het leefcomfort van onze ouderen.

Onder andere ons VIOS systeem dat gepresenteerd wordt bij locatie de Vlindertuin is bij uitstek geschikt om in te zetten. Door het systeem slim in te zetten is onder andere het niet meer nodig de bewoners 's nachts te storen. Dit zorgt voor rust onder het personeel maar is bij uitstek prettig voor de bewoner zelf. Minder verstoring van de nachtrust betekent een uitgeruste en onstspannen bewoner voor overdag.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden en voordelen van ons VIOS systeem? Bel ons dan op 0575-568105.