Recordbedrag tijdens 2bike4alzheimer

Zaterdag 21 september en zondag 22 september stonden in het teken van 2bike4alzheimer. Tijdens dit evenement werd er een record bedrag opgehaald.

Tijdens dit weekend werd er gefietst voor een goed doel. Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen vormde tijdens dit weekend het kloppend hart van het fietsevenement. De 8ste editie van deze 400 kilometer lange estafette-fietstocht heeft voor een recordbedrag gezorgd. Het behaalde bedrag wordt besteed aan onderzoek naar dementie.

De fietstocht leverde uiteindelijk €192.372,- op, wat een recordbedrag betekende. Bijna iedere deelnemer fietste voor iemand met dementie uit zijn of haar directe omgeving, maar ook waren er teams aanwezig die bestonden uit medewerkers van verschillende zorgcentra. Een bekende bij Van Breda, Zorgcentrum Seewende (van Het Baken uit Nunspeet), was met een team vertegenwoordigd tijdens dit weekend.    

Wij zijn blij dat wij als sponsor aan dit succesvolle evenement hebben kunnen bijdragen. In de onderstaande video is een terugblik te zien van het succesvolle weekend.