Smart Paging App NEN2575 gecertificeerd!

Wij zijn de eerste leverancier die een alarmopvolgingssysteem op basis van 3G/4G gecertificeerd kan opleveren. Met het Smart Paging IP systeem conform NEN2575-4:2013 is het definitief verleden tijd om met twee devices te werken in de zorg.

Met de Smart Paging App is het mogelijk om in één oogopslag te zien wie er alarm maakt, wat voor soort alarm het betreft en welke opvolgacties er mogelijk zijn. Deze opvolgactie kan met één veegbeweging over het scherm gerealiseerd worden. Een zorgorganisatie is niet toestel-afhankelijk en dit biedt niet alleen nu mogelijkheden maar ook voor de toekomst.

Een zorgorganisatie is daarmee niet gebonden aan één leverancier en niet aan één type toestel. Komt er in de toekomst een nieuw type toestel, met aantrekkelijke specificaties, dan kunt u deze gewoon inzetten, zo blijft het systeem toekomstbestendig. Alle zorgmedewerkers kunnen naast zorgalarmen ook allerlei veiligheidsalarmen ontvangen waaronder brandmelding. Maar een organisatie kan er ook voor kiezen de brandmelding alleen bij BHV medewerkers te laten binnen komen.