Terugblik Mobile Healthcare 2017

Van Breda kijkt terug op een succesvolle editie Mobile Healthcare in de Jaarbeurs te Utrecht.

Op donderdag 23 november jl. heeft Van Breda deelgenomen aan het Mobile Healthcare congres 2017. In Media Plaza waren diverse standhouders en sprekers om de bezoekers te informeren over de laatste trends op het gebied van mobiele toepassingen voor de gezondheidszorg.

Van Breda B.V. presenteerde haar Smart Paging App op basis van IP. De Smart Paging App maakt het mogelijk om plaats onafhankelijk in contact te treden met de cliënt. Dit betekent dat er geen gebouw gebonden infrastructuur nodig is, maar dat er gebruik gemaakt kan worden van bestaande netwerken, zoals Wifi of een 3G / 4G netwerk. De Smart Paging App IP voorziet de medewerker van alle informatie voor snelle afhandeling van (acute) alarmsituaties. Bediening is zeer eenvoudig, met één veeg op het scherm kan men het alarm openen, bekijken en afhandelen.

De laatste uitbreiding van het SPA IP concept is de mogelijkheid om het te certificeren conform NEN2575, dus toepasbaar met stil alarm zonder dat een zorgverlener twee devices draagt.

Heeft u dit jaar geen kaartje kunnen bemachtigen voor het congres en bent u toch nieuwsgierig naar onze oplossingen? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende demonstratie bij ons op locatie in Brummen. Met onze retro demonstratiekamer kunt u ons systeem uitgebreid zelf testen. Bel ons op 0575-568105 voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.

Hieronder vindt u een foto impressie van de geslaagde beursdag.

Mobile Healthcare 2017 - foto 1 welkom

 

Mobile Healthcare 2017 - foto 2

 

Mobile Healthcare 2017 - foto 3

 

Mobile Healthcare 2017 - foto 4