Terugblik Zorg & ICT 2017

Van Breda kijkt terug op een succesvolle editie Zorg & ICT en Zorgtotaal bij de jaarbeurs in Utrecht.

Van 14 t/m 16 maart stonden wij op de beurs Zorg & ICT en Zorgtotaal. Hier hebben wij ons video incident observatie systeem VIOS 2.0, ons Albireo thuis concept en onze Smart Paging App die functioneert op basis van Wi-Fi en 3G/4G live gedemonstreerd.Zorg & ICT 2017

Net als vorig jaar waren veel bezoekers geïnteresseerd in de werking van ons VIOS 2.0 systeem. Op ludieke wijze, door middel van een mini robot, konden wij goed uitleggen waarom dit systeem écht een aanvulling is voor de nachtzorg.

Drie dagen lang hebben onze medewerkers met veel plezier alle bezoekers te woord gestaan en mogen we terugkijken op een succesvolle beurs.

Heeft u de beurs dit jaar overgeslagen en bent u toch nieuwsgierig naar onze oplossingen? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende demonstratie bij ons op locatie in Brummen.
Met onze retro demonstratiekamer kunt u ons systeem uitgebreid zelf testen. Bel met ons op 0575-568105 voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie. 

Op dit moment werken wij hard aan de opvolging van onze beurs en zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor ons jubileumfeest op 11 mei 2017.

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? E-mail ons op jubileum@vanbreda.nl en wij sturen u deze alsnog toe.