Van Breda E-Learning Platform

Op de achtergrond zijn we bezig met een e-learning platform voor de Van Breda BV. Dit is een online portaal waar (eind)gebruikers trainingen kunnen volgen om de gebruiksbeleving van onze producten te vergroten.

Om dit te bewerkstelligen zijn in het portaal cursussen te volgen waarna certificaten behaald kunnen worden. Daarnaast zijn ook de veelgestelde vragen en naslagwerken hier te vinden. Onze Zorgconsulenten Bart en Johan zijn momenteel druk bezig om de online tutorials te produceren. Dit doen ze aan de hand van onze eigen ervaringen gecombineerd met de door u veelgestelde vragen. Johan vertelt hieronder meer over het e-learning platform en zijn ervaringen tijdens het opnemen van de tutorials.

“Dit krachtige online platform wordt een heel waardevol hulpmiddel voor de gebruikers van de systemen van Van Breda BV. Hiermee kunnen de gebruikers op het moment dat hen het beste schikt onze systemen nog beter leren kennen. Op deze manier kunnen zij de zorg nog beter laten aansluiten op de zorgvraag. Uiteindelijk willen we met dit platform op een toegankelijke, effectieve en leuke manier kennis delen.

Als er bij een klant een nieuw systeem wordt opgeleverd geven we altijd een instructie aan de gebruiker. In korte tijd geven we dan veel informatie die de gebruiker helpt bij het in gebruik nemen van de nieuwe installatie. Het kan gebeuren dat na verloop van tijd nieuwe medewerkers op de afdeling komen werken die de instructie niet gehad hebben. Op dat moment is het e-learning platform heel handig voor deze nieuwe medewerkers. Daarnaast kun je ook gebruik maken van dit krachtige online platform als je na verloop van tijd je kennis even wilt gaan opfrissen.

Zelf ben ik gewend om trainingen te geven aan groepen mensen. Tijdens deze trainingen krijg ik reacties vanuit de deelnemers waar ik met de trainingen ook op in speel. Dit is bij het opnemen van deze video’s anders. Bij het opnemen van een video voor e-learning geef ik training aan een camera en die praat niet terug. In het begin was dat heel raar, maar als ik me voorstel dat ik een training geef aan een hele grote groep mensen (die achter de camera staan) dan wordt het weer net als het geven van een training.”

Houd vooral onze website en social media kanalen in de gaten om niks te missen over de voortgang van dit platform.