Verslag jubileumfeest

Een uitgebreid verslag van onze fantastische jubileumdag op 11 mei 2017.

Inleiding

Op 1 maart 2017 bestond Van Breda 40 jaar. Om dit te vieren hebben wij op 11 mei jl. een groot jubileumfeest georganiseerd voor al onze klanten en relaties.
Deze dag stond ons bedrijf en onze producten centraal vanuit het thema de ruimte en het sterrenstelsel.
Ons voltallige personeel was aanwezig en hebben ieder een eigen taak (van bediening tot parkeerwacht en instructeur) uitgevoerd om deze dag tot een groot succes te brengen.

Ontvangst met Lunch

Om 12:30 uur mochten wij onze gasten verwelkomen met een kop soep en luxe broodjes. In ontspannen sfeer was er tijd om te genieten van deze lunch en te netwerken.
Deze dag hadden wij onze beide demonstratieruimtes opengesteld en een VR experience georganiseerd. Een aantal mensen heeft voor het officiële programma al van deze mogelijkheden gebruik gemaakt.

De sprekers

Het officiële programma ving om 14:00 uur aan waarbij Saskia van Werven, medewerker Marketing & Sales het evenement opende. Na een korte toelichting van het programma van de dag was het woord aan Erwin van Breda, algemeen directeur. Erwin vertelde aan de hand van een foto-overzicht hoe Van Breda is ontstaan en gekomen tot een gezond bedrijf met 48 medewerkers. Erwin benadrukte hierbij dat de groei van dit familiebedrijf mogelijk is gemaakt door haar klanten en relaties. 

De burgemeester van Brummen de heer Alex van Hedel, nam het woord van Erwin van Breda over en gaf aan trots te zijn op ons bedrijf binnen zijn gemeente.

Na deze opening was het woord voor onze gastspreker André Kuipers. Hij wist ons publiek ruim 1,5 uur te boeien met zijn interessante verhaal over zijn ruimtereizen. 
Ook na de lezing bleef André Kuipers nog even voor een aantal fans en was er de mogelijkheid tot het maken van foto's en het stellen van vragen.

Dat André Kuipers nog even tijd maakte na zijn lezing was voor vele van onze bezoekers een echte kers op de taart. 

Live demonstraties en netwerkborrel

Na de lezing van André Kuipers was er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om te netwerken en onze demonstratieruimtes te bezoeken.
In onze centrale hal hadden wij een nostalgie-ruimte ingericht met een aantal producten, posters en foto's van systemen en ons bedrijf uit het verleden.
Onze demonstratieruimte was geopend voor het geven van een korte demonstratie van ons Albireo,- en Smart paging concept maar ook voor het stellen van vragen en het geven van korte instructies.
Daarnaast hadden wij onze video- observatie "retro" kamer geopend om ons VIOS 2.0 systeem te laten zien.

Veel bezoekers hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om even een kijkje te nemen en ook hier hebben wij veel positieve reacties op mogen ontvangen.

Einde programma 

Rond 17:30 was het einde van ons feestelijke programma. In de avond hebben wij voor ons personeel nog een groot feest gevierd en getoast op het succesvolle verloop van de dag.

Op naar de 50

Inmiddels zijn wij flink aan het nagenieten van ons feest en zijn we alweer volop bezig onze strategie en visie na te leven.
Wij hebben er alle vertrouwen in over tien jaar ons 50 jarig jubileum ook met u te mogen vieren.

Bedankt

Wij willen ons personeel bedanken voor hun enthousiasme en inzet voorafgaand en tijdens onze jubileumdag.
Daarnaast gaat onze dank uit naar onze toeleveranciers:

  • Partyverhuur Eerbeek voor alle facilitaire zaken;
  • Snellenberg catering voor de verzorgde lunch, hapjes en drankjes.
  • Robbin van Turnhout voor fotografie.

En onze speciale dank voor al onze klanten en relaties die deze dag mogelijk en succesvol hebben gemaakt.

Foto's

Onze fotograaf Robbin van Turnhout heeft van een aantal bezoekers foto's gemaakt samen met André Kuipers.

Deze foto kan opgevraagd worden via jubileum@Vanbreda.nl.

Wij zullen alle foto's ook zo snel mogelijk met ons publiek te delen. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Gemist?

Heeft u ons evenement gemist of wilt u naar aanleiding van dit evenement meer uitleg of een instructie van onze systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0575-568105 of verkoop@vanbreda.nl 

 

Jubileumfeest