Even voorstellen..

Van Breda blijft groeien en innoveren. We bieden studenten en talenten kansen om zichzelf te ontwikkelen en te laten werken in een inspirende omgeving met innovatieve producten gericht op de toekomst. Maak kennis met de nieuwe gezichten van Van Breda!

Van Breda blijft groeien en innoveren. We bieden studenten en talenten kansen om zichzelf te ontwikkelen en te laten werken in een inspirende omgeving met innovatieve producten gericht op de toekomst. Maak kennis met de nieuwe gezichten van Van Breda!

3e Klas Van Breda Academy leden van start

Van Breda BV blijft door de Van Breda Academy altijd op zoek naar jonge talenten die zich willen ontwikkelen in de markt van Zorg & ICT. Inmiddels is begin februari de 3e klas van de Academy (namelijk; Walid, Brian, Anne en Mathijs) alweer van start gegaan. Deze young potentials, ofwel YOPO’s genoemd, worden de komende tijd klaargestoomd voor ons Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT) in Arnhem. Dit steunpunt zal fungeren als nieuw servicecenter die meerdere diensten zal aanbieden. Door deze YOPO’s op ons Steunpunt WZT in te zetten zal er gezorgd worden voor een hogere betrokkenheid, waardoor wij (nóg) klantgerichter en klantvriendelijker te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgt deze extra bezetting voor een snellere response tijd. Hierdoor proberen we de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en uiteindelijk mens en techniek dichter bij elkaar te brengen.


Nieuwe stagiairs

Vanaf februari zijn de stagiairs Max en Gijsbert in dienst getreden die de komende maanden voor Van Breda BV ook hun handen uit de mouwen gaan steken. Max is aangenomen voor het project DomusCure, dat hij op verschillende manieren zal gaan ondersteunen. DomusCure is namelijk een 2e pijler die Van Breda BV dit jaar gaat activeren in de thuiszorgmarkt. Daarnaast is Gijsbert aangenomen voor de online marketing van Van Breda BV. Hij zal zich vooral richten op een betere online strategie, een betere vindbaarheid en de communicatie tijdens campagnes.

Project Woonzorgtechnologie

Twee studenten, Remco en oud-stagiair Nick, gaan ondersteuning bieden bij de opstart van het Steunpunt WZT in Arnhem. Iedere woensdag zullen zij in Brummen en straks in Arnhem aanwezig zijn. Vanuit de opleiding die zij volgen sluit deze opdracht goed aan bij de innovatieve ontwikkeling(en) die Van Breda op dit moment doormaakt