We zijn gecertificeerd!

Van Breda is de enige leverancier die brandalarmering gecertificeerd, conform de NEN2575-4:2013, kan ontvangen op een Smartphone op basis van Wifi en als Fallback 3G/4G.

Voor zorgorganisaties is dit dé oplossing tegen inefficiënt werken, er is maar één systeem en één device per medewerker nodig en iedere zorgmedewerker heeft de beschikking over dezelfde
informatie.

Met de Smart Paging App is het mogelijk om in één oogopslag te zien wie er alarm maakt, wat voor soort alarm het betreft en welke opvolgacties er mogelijk zijn. Deze opvolgactie kan met één veegbeweging over het scherm gerealiseerd worden.

Met het Smart Paging IP concept wordt het gemaakte alarm weergegeven met de juiste informatie zodat de zorgmedewerker direct in kan schatten hoe te handelen. Te denken valt aan het meesturen van NAW gegevens, wat voor soort alarm het is en de locatie waar de persoon zich bevindt. De Smart Paging App werkt op het Android platform vanaf versie 5. Het voordeel hiervan is dat een zorgorganisatie niet toestel-afhankelijk is en dit biedt niet alleen nu mogelijkheden maar ook voor de toekomst. Een zorgorganisatie is daarmee niet gebonden aan één leverancier en niet aan één type toestel. Komt er in de toekomst een nieuw type toestel, met aantrekkelijke specificaties, dan kunt u deze gewoon inzetten, zo blijft het systeem toekomstbestendig.

Met het Smart Paging IP systeem conform NEN2575-4:2013 is het definitief verleden tijd om met twee devices te werken in de zorg.

Alle zorgmedewerkers kunnen naast zorgalarmen ook allerlei veiligheidsalarmen ontvangen waaronder brandmelding. Maar een organisatie kan er ook voor kiezen de brandmelding alleen bij BHV medewerkers te laten binnen komen.

Bent u nieuwsgierig naar onze oplossing? Download dan hier onze brochure of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak (0575-568105)

 

Bezoek ons op de Zorg & ICT beurs en aanschouw onze oplossing met uw eigen ogen! Klik hier voor gratis kaarten.