Wil jij als Zorgconsulent aan de slag?

Heb je ervaring in de zorg en wil je jouw werkervaring inzetten op een andere manier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar mensen die passie hebben voor zorg, maar die niet meer aan het bed willen staan. Bij ons kun je aan de slag als zorgconsulent. In deze functie ga je aan de slag met het opbouwen, verdiepen en verstevigen van een langdurige relatie met klanten van Van Breda.

Wat doet een zorgconsulent? Hij/zij is degene die de zorgmedewerkers enthousiasmeert en informeert over onze producten. Een zorgconsulent geeft trainingen en helpt bij de implementatie van nieuwe zorgprojecten. Competenties die bij je horen zijn onder andere: commercieel ingesteld, in staat te verbinden en bruggen te slaan, kunnen overtuigen, communicatief zeer sterk maar je bent ook creatief en innovatief. Door de klantvraag en de verwachting van de klant in kaart te brengen, help je om onze diensten alsmaar beter te maken.

Zorgconsulent Dennis vertelt: “als zorgconsulent is het mooi om te zien dat de zorgmedewerkers enthousiast reageren op nieuwe mogelijkheden in de zorg. Uiteraard staan de bewoners altijd centraal en moet woonzorgtechnologie ondersteunend zijn aan de zorg. Daarin moet ik, als zorgconsulent, de zorgmedewerkers in zien te overtuigen. Bij een succesvolle training zie je dan ook dat medewerkers positief reageren over het nieuwe zorgoproepsysteem van Van Breda. Als consulent is het dan ook de taak om na de training de implementatie te blijven volgen, zodat de eerste vragen direct behandeld kunnen worden. Het belangrijkste is dan ook om de zorgmedewerkers mee te nemen in de implementatie van de nieuwe techniek. Als woonzorgconsulent bij Van Breda is het dan ook mooi om hieraan bij te kunnen dragen.”

Wil je ook een bijdrage leveren in de zorg en klinken de bovenstaande werkzaamheden voor jou erg interessant? Bekijk dan onze vacature hier!