Zorg & ICT 2018

Op 17, 18 en 19 april waren wij aanwezig op de Zorg & ICT beurs 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. Hier hebben wij onze Smart Paging oplossing conform NEN2575 gepresenteerd.

Onze enthousiaste medewerkers hebben zich weer drie dagen ingespannen om onze bezoekers te voorzien van demonstraties en informatie.

Zo konden mensen met BB8 testen hoe er slimmer gewerkt kan worden in de zorg. Door het toepassen van een Video Observatie Systeem is het mogelijk de bewoners in hun eigen omgeving met rust te laten en toch de controle te hebben dat er geen ongewenste situaties ontstaan. En de grootste verrassing op de beurs was onze presentatie van het Smart Paging Systeem conform NEN2575. Vanaf heden is het niet meer nodig om te werken met een separaat PZI systeem maar hebben wij ons systeem via WiFi en 3G/4G gecertificeerd conform NEN2575!

Kon u niet bij ons op de beurs komen maar bent u wel nieuwsgierig naar welke mogelijkheden wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, 0575-568105.  

 

 

Beursteam                       

 

NEN2575 kast