Zorg&ICT Beurs '19

Op 12, 13 en 14 maart waren wij wederom van de partij op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Dit jaar samen met ons nieuwe merk, DomusCure.

Tijdens deze beurs hebben onze enthousiaste medewerkers al uw vragen proberen te beantwoorden door middel van demonstraties van onze producten of het voorzien van informatie. Daarnaast stonden wij voor het eerst met ons nieuw innovatief concept, namelijk DomusCure, op de beurs. Wij hebben met veel plezier op deze beurs gestaan en we mogen voor zowel Van Breda BV als voor DomusCure ook terugkijken op een succesvolle beurs. Om te laten zien hoe de sfeer dit jaar was hebben wij de onderstaande aftermovie gemaakt.

Heeft u nou niet bij ons langs kunnen komen op de beurs maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden die Van Breda BV of DomusCure u te bieden heeft? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Voor meer informatie kunt u ook een mailtje sturen naar info@vanbreda.nl of in het geval van DomusCure naar info@domuscure.nl