De Albireo voordeurunit: op afstand controle houden over wie men binnenlaat.

Controle houden over wie men binnenlaat, door op afstand in te zien wie er aanbelt en vervolgens op afstand de deur te openen. De Albireo voordeurunit van Van Breda maakt dit mogelijk en ondersteunt daarmee in een veilige leefomgeving voor de bewoner. In dit artikel lichten wij graag de Albireo voordeurunit voor u uit.

 

Videocontact met de bezoeker

Zodra er door een bezoeker wordt gebeld via de deurintercom, zal er een oproep binnenkomen op de smartphone van de zorgmedewerker.

Binnen de Smart Paging App kan er met één klik op de knop worden ingezien wie er bij de voordeur staat, daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van de telefoonfunctie, om de bezoeker te woord te staan.

Op het moment dat de oproep van de voordeurintercom niet aangenomen kan worden, dan wordt de oproep automatisch doorgestuurd naar een andere zorgmedewerker.

 

Deur openen op afstand

De bewoner of zorgmedewerker kan besluiten om de deur op afstand te ontgrendelen of weigeren de deur te openen. Dit kan met één druk op de knop via de SPA app.

Hierna wordt de oproep vanuit de deurintercom automatisch uitgeschakeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende deurintercoms

Naast de standaard deurintercom met een deurbel en/of camera bieden wij ook de ‘Bellatrix’. Dit is een robuuste deurvideofoon die is voorzien van een monitor en een ingebouwde camera.

Bezoekers kunnen door een lijst met bewoners scrollen om een specifieke bewoner te bellen. Het voordeel van de Bellatrix is dat meerdere woningen gekoppeld kunnen worden aan één deurintercom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit concept? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden waarin onze concepten uw organisatie kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u zelf onze systemen live komen testen in onze demoruimte in Brummen.

Bent u al in het bezit van de Albireo voordeurunit of bent u benieuwd naar welke accessoires wij leveren? Bezoek dan onze webshop voor een overzicht van ons assortiment.