Het sterrenstelsel van Van Breda: de Albireo uitgelicht.

Een groot deel van de producten uit het productportfolio van Van Breda zijn vernoemd naar heldere sterren in het melkwegstelsel. In dit artikel lichten wij de ‘Albireo’ voor u uit.

 

De Albireo


CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=174700

 

De Albireo is één van de mooiste dubbelsterren aan de hemel en zal in de toekomst de meest heldere ster aan onze hemel worden. De Albireo is dus met recht een ‘rijzende ster’. Deze heldere ster kenmerkt zich door haar gele en blauwe kleuren, net als het Van Breda logo.

 

 

Bij Van Breda bestaat het Albireo concept uit een Multifunctionele IP alarmeringsunit die in de kamer van de bewoner kan worden geplaatst.

Alle Albireo´s samen zorgen voor een betrouwbaar draadloos bereik voor alarmering, dwaaldetectie en locatiebepaling binnen gebouwen en tuinen.

De Albireo maakt een zorgalarm richting de zorgmedewerker op verschillende manieren mogelijk. Te denken valt aan het toepassen van diverse draadloze accessoires, zoals een medaillonzender of een bewegingsmelder. Het Albireo concept kan worden uitgebreid met aanvullende concepten. Denk hierbij aan het VIOS 2.0 concept, het dwaaldetectie concept en het Smart Paging concept.

 


 

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze concepten? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden waarin onze concepten uw organisatie kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u zelf onze systemen live komen testen in onze demoruimte in Brummen.

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Dan verwijzen wij u graag door naar onze webshop.