De PS-zender; persoonsalarm door zorgmedewerkers

Van Breda biedt niet alleen bewoners binnen een zorgorganisatie de mogelijkheid om een zorgoproep te maken in tijden van nood. Ook zorgmedewerkers dienen in tijden van nood direct persoonsalarm te kunnen maken bij collega’s. De PS-zender van Van Breda maakt dit mogelijk. In dit artikel lichten wij graag de werking van de PS-zender aan u toe.

 

1. Persoonsalarmering

Zodra een zorgmedewerker zich in een situatie bevindt waarbij direct hulp nodig is, maakt de PS-zender het mogelijk om direct alarm te maken bij collega’s.

De collega’s van de desbetreffende afdeling zullen hiervan direct een melding ontvangen binnen de bijbehorende Smart Paging App.

 

2. De PS-zender

De PS-zender is een accessoire dat door een zorgmedewerker bij zich wordt gedragen.

De accessoire bevat twee knoppen:

  • Grote zwarte knop; om als zorgmedewerker een persoonsalarm te maken.
  • Kleine zwarte knop; om het alarm af te stellen, zodra assistentie vanuit een collega ter plaatse is.

 

  

 

 

3. Locatie-indicatie

Locatie-indicatie op basis van de nabij gelegen Albireo alarmeringsunits en RF-extenders maakt het mogelijk dat de locatie van de desbetreffende collega in nood gedetecteerd kan worden.

Albireo alarmeringsunits door het gehele gebouw zorgen er samen voor dat betrouwbare locatie-indicatie mogelijk kan worden gemaakt.

De dichtstbijzijnde alarmeringsunits vangen het signaal van de PS-zender op en sturen het alarm met locatie-indicatie door naar de smartphone van de zorgmedewerker.

 

 

 

 

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit concept? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden waarin onze concepten uw organisatie kunnen ondersteunen.

Uiteraard kunt u zelf onze systemen live komen testen in onze demoruimte in Brummen.

Bent u benieuwd naar onze overige accessoires? Dan verwijzen wij u graag door naar onze webshop