Albireo concept

Het Albireo concept kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en functionaliteit.

Multifunctionele zorgalarmering

Een Albireo is een multifunctionele alarmeringsunit die in de appartementen van de bewoners wordt geplaatst. De Albireo maakt een zorgalarm op verschillende manieren mogelijk richting de zorgmedewerker. Te denken valt aan het toepassen van diverse draadloze accessoires zoals een medaillonzender of een bewegingsmelder. Ook het maken van een alarm op basis van geluidsdetectie is mogelijk. U kunt de Albireo door het toepassen van draadloze accessoires en functies op basis van een licentie eenvoudig opschalen. 

Locatie-indicatie

Een alarm is overigens niet kamer-afhankelijk, een bewoner die zich op een andere plaats in het gebouw bevindt kan altijd alarm maken. Een dichtsbijzijnde Albireo zal het alarm transporteren. Op basis van de Albireo units die aanwezig zijn in een gebouw is het mogelijk locatie indicatie toe te passen. Als een bewoner een alarm maakt kan de zorgmedewerker zien van welke locatie het alarm wordt gemaakt. 

Domotica

Naast zorggerelateerde functies kan de Albireo ook uitgebreid worden met domotica (woonfuncties) zoals het openen van de deur op afstand of het bedienen van de zonwering. Deze flexibele structuur maakt dat de Albireo uitermate geschikt is voor verschillende doelgroepen (bij bijvoorbeeld een wijziging van de zorgzwaarte).

Aansluitmogelijkheden

Ons Albireo concept kan zowel bedraad (IP) als draadloos (Wi-Fi) worden aangesloten. Een betrouwbaar Wi-Fi netwerk vormt dan de basis van een alles omvattende oplossing waarbij veiligheid gegarandeerd is. De Albireo is geschikt voor  zowel nieuwbouw als renovatie en doordat deze op meerdere manieren te configureren is kunt u de units ook gemakkelijk verplaatsen (verhuizen). 

Beheer Albireo en accessoires

U configureert, beheert, update en progammeert de Albireo units en accessoires op afstand in de beheersoftware. De bediening van de Albireo IP gebeurt in de Albireo beheer software. De accessoires die de zorgorganisatie in bezit heeft staan in een virtueel magazijn van onze beheer software. Met de beheer software stelt u eenvoudig op kamerniveau alle instellingen van de apparatuur en accessoires in.

Uniek aan ons Albireo concept:

  • Zowel bedraad als draadloos aan te sluiten;
  • Locatie indicatie is mogelijk zonder gebruik te maken van bakens;
  • Het systeem is schaalbaar;
  • Het kunnen koppelen van draadloze accessoires, ook van derden;
  • Het bedienen van verlichting/zonwering. 

Prijzen en meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit concept? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u te vertellen over de mogelijkheden van ons Albireo concept en u bent van harte welkom in onze showroom voor een live demonstratie.Tijdens de live demonstratie kunt u ook zelf het systeem testen.

Webshop

Bent u al in het bezit van ons Albireo concept of bent u benieuwd welke accessoires wij leveren? Dan verwijzen wij u graag door naar onze webshop

Albireo