Dwaaldetectie

Meer veiligheid voor dementerenden.

Dwaaldetectie is een hulpmiddel bij het verzorgen van cliënten met dementie. Het geeft uw cliënten meer bewegingsvrijheid door het toepassen van leefcirkels.

Werking

Met onze dwaaldetectie oplossing creëeren wij leefcirkels door het plaatsen van lussen of bakens nabij deuren op slimme en cruciale plaatsen in een zorginstelling. Door het toepassen van leefcirkels geeft u uw cliënten meer bewegingsvrijheid, kunnen ze zich vrij bewegen in het gebouw of in de tuin zonder dat ze uit beeld verdwijnen. Waar nodig worden deuren automatisch geopend of gesloten. De verzorgende krijgt een oproep op de Smart Paging App als een cliënt zich buiten zijn/haar leefcirkel begeeft, waarna deze de cliënt vervolgens op een natuurlijke wijze weer terug kan begeleiden naar de gewenste omgeving.

Inzet dwaaldetectie

Ons dwaaldetectie concept kan zowel in nieuwbouw als renovatie worden ingezet. Cruciaal voor het succes is een gefundeerd plan en een visie over de bewegingsvrijheid van uw cliënten. Door onze jarenlange ervaring in de zorg en het dwaaldetectie concept zijn wij goed in staat u te ondersteunen bij het opstellen van het dwaaldetectie plan. Samen met u bekijken wij de situatie en combineren deze met de mogelijkheden voor een slim systeem. 

Voordelen dwaaldetectiesysteem

De voordelen van het toepassen van een dwaaldetectie systeem zijn:

Dwaaldetectie Van Breda

  • Meer vrijheid voor dementerenden
  • Meer veiligheid voor dementerenden
  • Voorkomen dat dementerenden weglopen
  • Een melding ontvangen op de Smartphone bij wegloopgevaar
  • Een deur kunnen sluiten
  • Beter toezicht op uw clienten

Prijzen en meer informatie
Bent u nieuwsgierig naar onze dwaaldetectie oplossing en de bijbehorende prijzen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u te vertellen over de mogelijkheden van ons dwaaldetectie concept.