Gegarandeerde alarmontvangst

Met de Smart Paging App wordt het mogelijk om in één oogopslag te zien wie er alarm maakt, wat voor soort alarm het betreft en welke opvolg acties er mogelijk zijn. Deze opvolg actie kan met één veegbeweging over het scherm gerealiseerd worden. 

Vrije keuze in toestellen

Vrije keuze in toestellen

Alarm met één swipe beantwoorden

Alarm met één swipe beantwoorden

Voldoen aan NEN2575

Voldoen aan NEN2575

Smart Paging concept

Gedetailleerde informatie
Met de Smart Paging App wordt het gemaakte alarm weergegeven met de juiste informatie zodat de zorgmedewerker direct in kan schatten hoe te handelen. Te denken valt aan het mee sturen van NAW gegevens, wat voor soort alarm het is en de locatie waar de persoon zich bevindt. Daarnaast is wenselijke informatie zoals bijvoorbeeld medicijngebruik weer te geven. 

Toestel onafhankelijk 
De Smart Paging App draait op alle Android platformen vanaf software versie 4. Het voordeel hiervan is dat u niet toestel afhankelijk bent en dit biedt niet alleen nu mogelijkheden maar ook voor de toekomst. U bent niet gebonden aan één leverancier en niet aan één type toestel. Komt er in de toekomst een nieuw type toestel met aantrekkelijke specificaties dan kunt u deze gewoon inzetten, zo blijft u toekomstbestendig.

Gebouw gebonden en openbaar
In alle denkbare situaties biedt ons Smart Paging concept een uitkomst. Onze Smart Paging App functioneert met gebouw gebonden systemen zoals Private GSM of Voice over Wi-Fi maar ook op het openbare net (4G).

 

Alarmen overzichtelijk

Wij zijn erg tevreden over de geboden oplossing op basis van het openbare GSM-net. Door onze alarmen te ontvangen op Smartphones zijn we niet alleen toestel onafhankelijk maar krijgen we ook meer informatie binnen wat ons helpt bij het goed afhandelen van de zorgoproepen. Het systeem werkt intuïtief en is zeer gebruiksvriendelijk.

Fred van Olphen
Adaptatietechnicus Behandelgroeplocatie Nieuw Amstelrade

Nieuw Amstelrade

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het Smart Paging concept voor uw organisatie? 
Voor prijzen en meer informatie kunt u contact opnemen op het nummer 0575-568105 of per e-mail

Downloads

Download hier onze brochures.