Videofoon

Deurvideo communicatie als integraal onderdeel van ons Albireo concept

Integratie met zorgalarmering

Onze videocommunicatiesystemen zijn een goede aanvulling op het zorgalarmeringsssysteem. Zorginstellingen kunnen geïntegreerd met ons Albireo concept meer veiligheid en comfort realiseren. Wij hebben diverse types deurintercom-units in ons assortiment. De voordeurintercom kan beantwoord worden op de Albireo unit en/of een tablet. 

Deurcommunicatie

Wij bieden niet alleen standaard deurcommunicatie-oplossingen zoals deurintercom units met beldrukkers en/of video. Ook hebben we de robuuste deurvideofoon Bellatrix in ons assortiment. Deze Bellatrix beschikt over een kleurenmonitor met veiligheidsglas en ingebouwde kleurenvideo camera. Door middel van scroll toetsen kan de bezoeker bellen naar een bewoner. Het voordeel van de Bellatrix is dat u veel woningen kunt benaderen zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt in een post kast.

Beantwoorden oproep

Het te woord staan van een bezoeker en het openen van de voordeur kan met de Albireo unit.
Als aanvulling op dit basis concept bekijkt de bewoner het videobeeld van de bezoeker met onze Eva videofoon app vanaf een tablet levensecht en beeldvullend. Een gesprek aannemen, de deur op afstand openen en het gesprek discreet weigeren is voor iedereen begrijpelijk dankzij de grote bedienknoppen van de EVA videofoon App. De Albireo IP voorziet hierbij een handsfree spreek-/luisterverbinding.

Daarnaast kan de oproep binnenkomen op een smartphone van een zorgverlener, met behulp van de camera uitbreiding op de Smart Paging App.

Prijzen en meer informatie

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u te vertellen over de mogelijkheden van ons videofoon concept. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

EVA App Bellatrix