Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 1977 heeft Van Breda zich gespecialiseerd in de ouderenzorg. Mede door de centrale ligging van ons bedrijf, zijn wij in staat om zorgcentra in heel Nederland probleemloos en snel te ondersteunen bij de aanschaf, de aanleg en het onderhoud van zorgcommunicatiesystemen.

 

Van Breda combineert de factoren ervaring, deskundigheid met een informele en prettige sfeer. Bij Van Breda is in goed overleg veel mogelijk en om die reden zijn wij in staat maatwerk te leveren. Met onze eigen ontwikkelafdeling richt Van Breda de producten en diensten naar uw specifieke wens in.

Onze producten kenmerken zich door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid zonder ingewikkelde en tijdrovende technische handelingen. Wij zijn in staat de “zorg” deskundig te adviseren over de aanschaf of uitbreiding van zorgcommunicatiesystemen.

Hervormingen in de ouderenzorg leiden tot een vraag naar ICT-oplossingen die ervoor zorgen dat er efficiënter gewerkt wordt, zonder kwaliteitsverlies in de dienstverlening. Onze producten voorzien in deze behoefte en zijn toepasbaar op bestaande systemen (open standaarden), van ons maar ook van derden.

 Wij zien een toekomst voor draadloze systemen, slimme camera technologieën (video observatie) en het gebruik van diverse Apps in de zorg. Onze focus ligt dan ook op het ontwikkelen van slimme Apps waar zowel de bewoner als de verzorging bij gebaat is.

 Onze dienstverlening is gebaseerd op 3 basis principes: efficiëntie, veiligheid en comfort.

Veiligheid, efficiency en Comfort