persoonlijke alarmering

Persoonlijke alarmering is geschikt voor de onverwachte momenten en acute situaties. Mensen die nog thuis wonen hebben middels persoonlijke alarmering de zekerheid dat ze hulp krijgen als dit onverwachts nodig is. Maar ook voor verpleeghuizen en verzorgingstehuizen biedt persoonlijke alarmering de uitkomst. Wij hebben diverse middelen ontwikkeld waardoor diverse cliënten gebruik kunnen maken van persoonlijke alarmering.

Het belang van persoonlijke alarmering

Persoonlijke alarmering heeft diverse voordelen. Dankzij persoonlijke alarmering kunnen mensen die thuis willen wonen, langer thuis wonen. Dit middel zorgt ervoor dat een cliënt die gebruikmaakt van thuiszorg, zich veiliger voelt in zijn of haar huis. Bovendien kan een zorgverlener op een meer effectieve manier zorg verlenen. Doordat een bewoner zelf aangeeft wanneer hij of zij de zorgverlener nodig heeft, kan de zorg op een gerichtere manier worden aangeboden. Bovendien kan er bij acute situaties meteen actie worden ondernomen, aangezien de cliënt de zorgverlener meteen op de hoogte kan stellen.

Concepten voor persoonlijke alarmering

Over het algemeen zien we dat er veel vraag is naar een persoonlijk alarm voor ouderen. Daarom hebben we een persoonsalarmering ontwikkeld speciaal voor ouderen en andere cliënten die zorg nodig hebben. Hierdoor kan de veiligheid van cliënten vergroot worden. Maak kennis met het Albireo concept. Dit is een multifunctionele alarmeringsunit die in de woningen of ruimten van cliënten wordt geplaatst. De Albireo maakt een zorgalarm op verschillende manieren mogelijk richting de zorgmedewerker. Daarbij kunt u denken aan het toepassen van diverse draadloze accessoires zoals een medaillonzender of een bewegingsmelder. Tevens is het ook mogelijk dat alarm op basis van geluidsdetectie wordt gerealiseerd. De Albireo kan door het toepassen van draadloze accessoires en functies op basis van een licentie eenvoudig worden opgeschaald.

Locatie-indicatie

Een alarm is niet kamer-afhankelijk. Zo kan een bewoner die zich op een andere plaats in het gebouw bevindt ook altijd alarm maken. Een dichtsbijzijnde Albireo zorgt voor het transporteren van het alarm naar de zorgverlener. De zorgverlener kan op basis van de Albireo units die aanwezig zijn een locatie indicatie toepassen. Als een bewoner een alarm maakt kan de zorgmedewerker zien van welke locatie het alarm wordt gemaakt.

Smart paging

Met onze smart paging app kunnen zorgverleners in één oogopslag zien wie er alarm maakt, om wat voor een soort alarm het gaat en welke opvolg acties er mogelijk zijn. Een opvolg actie kan met één veegbeweging over het scherm worden gerealiseerd.

Prijzen en meer informatie over persoonlijke alarmering

Heeft u ook interesse om persoonlijke alarmering toe te passen in uw zorginstelling of voor in de thuiszorg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden en we vertellen u ook graag meer over de prijzen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.