Service & Support door het Steunpunt WZT

Vertrouwen op een functionerend systeem moet gegarandeerd kunnen worden voor uw medewerkers en cliënten. Zeker wanneer de gezondheid of veiligheid in het geding is, mag uw apparatuur nooit falen. Van Breda biedt een optimaal service dienstenpakket, door middel van de service expertise van het Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT). Op deze manier waarborgt Van Breda de continuïteit van uw systemen en wordt de levensduur verlengd.

 

Bereikbaarheid

Het Steunpunt Woonzorgtechnolgie is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van uw meldingen en het beantwoorden van uw vragen. De medewerkers van het Steunpunt Woonzorgtechnologie zijn bereikbaar tijdens kantoortijden van 08:00 uur tot 18:00 uur op het nummer 0575-568108 of op het e-mailadres service@vanbreda.nl. Ook zijn wij tijdens de kantoortijden bereikbaar via de livechat op onze website. Buiten kantoortijden wordt uw melding doorgespeeld naar de dienstdoende storingsdienst monteur.  U wordt hierbij ook altijd persoonlijk door een service medewerker te woord gestaan.

Proactief (samen)werken aan systeem optimalisatie

Naast een efficiënte manier van handelen bij storingen mag u van ons uiteraard een proactieve houding verwachten bij de optimalisatie van uw systemen. Van Breda en het Steunpunt Woonzorgtechnologie werken nauw samen om tal van aanvullende diensten aan te bieden die bijdragen aan deze proactieve houding. Inspectie, beheer en onderhoud, of trainingen om uw kennisniveau te onderhouden zijn een greep uit de diensten die aangeboden worden. De overige diensten zijn te vinden op (https://www.steunpuntwzt.nl/onze-diensten/) In overleg met u stelt het Steunpunt Woonzorgtechnologie een script en een Service Level Agreement (SLA) samen die aansluit op de behoeften van uw organisatie. In dit SLA worden onder andere prestatie indicatoren en kwaliteitseisen opgenomen om de samenwerking zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Onderhouden van lange termijn relaties

Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring, ten aanzien van service en onderhoud van zorgcommunicatiesystemen, weet Van Breda wat belangrijk voor u is. Naast het streven naar een maximale beschikbaarheid en functionaliteit, garanderen wij dat wij uw systeem tenminste 10 jaar kunnen onderhouden.

Altijd een oplossing

De medewerkers nemen mijn vragen direct serieus in behandeling. Van Breda haar sterkste punt is dat zij altijd kunnen inspringen op vragen die wij stellen. Door de korte lijnen in de communicatie komt er altijd een oplossing voor de gevraagde punten.

Twinta

Peter Brugging
Coördinator Technische dienst