Azure C# DevOps Engineer

Ben jij net als Van Breda B.V. ervan overtuigd dat het toepassen van moderne technologie binnen de zorg de oplossing is voor de zorgvraag van nu en de toekomst? Dat woonzorgtechnologie meer tijdwinst in de zorg oplevert en daarmee een grote bijdrage levert aan de noodzakelijke warme zorg? Wil je daarnaast het beste uit jezelf halen en betrokken zijn bij het implementeren van de nieuwste innovatieve software-oplossingen binnen projecten in de zorg? Sluit je dan aan bij ons ontwikkelteam als Azure DevOps Engineer!

Solliciteren

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen de afdeling Research & Development (R&D) en werkt, samen met een team van enthousiaste en toegewijde specialisten, aan het ontwikkelen van woonzorgtechnologie.

Van Breda heeft een strategische keuze gemaakt om haar belangrijkste zorgapplicatie(s) naar de Cloud te bengen. Een nieuwe systeem-architectuur zal gedefinieerd worden en zorgapplicatie(s) zullen herontwikkeld worden. Als Azure DevOps Engineer ben je betrokken bij het uitwerken en realiseren van diverse aspecten binnen deze nieuwe ontwikkelingen.

De toekomst is aan jou! 

Aansluitend aan je expertise en persoonlijke wensen geeft Van Breda je waar mogelijk alle ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van, bijvoorbeeld, Informatica;
 • Je hebt minimaal één Azure certificaat;
 • Je hebt ervaring opgedaan met GIT, Node.js, C#, .NET en je kunt complexe Azure-services en REST API’s ontwikkelen;
 • Je bent bekend met CI/CD en secure codeermethodes;
 • Ervaring met serverless computing componenten in Azure, zoals Azure Functions;
 • Kennis van Angular/Vue frameworks, Kubernetes, Docker is een pre;
 • Kennis van Cloud architectuur;
 • Kennis van security technieken.

 

Wie zijn wij?

Van Breda is een familiebedrijf, gesitueerd in Brummen, met een passie voor techniek in de zorg. Wij ontwikkelen binnen onze eigen R&D afdeling communicatiesystemen die we leveren aan instellingen binnen de zorgsector, wij zijn voornamelijk actief in de ouderenzorg, VG sector en de GGZ sector. Ons team van specialisten ontwikkelt zowel de hardware als de software.

Van Breda heeft een droom; het uitbannen van inefficiënte zorg, door zorgmedewerkers te ondersteunen met behulp van slimme zorgtechnologie zodat zij weer tijd hebben voor het verlenen van warme zorg. Wij creëren mogelijkheden om mensen prettig en efficiënt te laten werken in de zorg.

Van Breda kent een platte organisatiestructuur met een moderne manier van leidinggeven. Persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé, thuiswerken en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is dan ook vanzelfsprekend.

Van Breda bestaat al ruim 40 jaar en heeft een goede reputatie in de markt. Door natuurlijke groei en verdere professionalisering willen we dit verder uitbouwen, waarbij internationale expansie tot de mogelijkheid behoort. Van Breda behoort tot de kopgroep met het ontwikkelen en het in de markt zetten van nieuwe woonzorgtechnologie producten.

 

Wat bieden we jou?

 • Een ambitieuze organisatie waarin een fijne werksfeer heerst en waar werk en humor hand in hand gaan;
 • Een flexibele werkomgeving waarin je werkt aan prachtige, maatschappelijk relevante en innovatieve projecten;
 • Als professional weet je waar je staat en waar je heen wilt, maar het ontbreekt vaak aan de ruimte binnen het bedrijf om je te ontplooien in de richting die jij wilt. Van Breda geeft je deze ruimte;
 • Thuiswerkmogelijkheden; waaronder een laptop en een mobiele telefoon;
 • Een goed salaris;
 • Pensioenregeling;
 • Een solide pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.

 

Waar kan je solliciteren?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Solliciteer en trigger ons met jouw CV & motivatie. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten, via mail of telefoon. Meer info of vragen? Neem contact op met onze collega Petra van HR via vacature@vanbreda.nl.


Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht. En zullen aangeboden kandidaten dan ook als een welkome tip beschouwen en graag zelf in procedure nemen. Dank je wel.

CV:

MOTIVATIE:

Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
Ja, Van Breda mag mijn gegevens bewaren zodat we weer in contact kunnen komen

Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.