Azure DevOps ontwikkelaar

Voor onze afdeling R&D zijn wij per direct op zoek naar een Azure DevOps ontwikkelaar die ons team komt versterken.

 
Ben jij op zoek naar prachtige, innovatieve projecten waar ruimte is voor zelfontplooiing, een flexibele werkomgeving, maatschappelijk relevant werk met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden? En wil je ’s ochtends met veel plezier aan het werk gaan?

Ben jij net als wij ervan overtuigd dat het toepassen van moderne technologie binnen de zorg de oplossing is voor de zorgvraag van nu en de toekomst? Dat woonzorgtechnologie een grote bijdrage levert om meer tijd vrij te maken binnen de zorg voor het leveren van de noodzakelijk warme zorg? Wil je daarnaast het beste uit jezelf halen en betrokken zijn bij het implementeren van de nieuwste innovatieve software-oplossingen binnen projecten in de zorg?

Sluit je dan aan bij ons ontwikkelteam als Azure DevOps ontwikkelaar!

Wat ga je doen?

Van Breda heeft een strategische keuze gemaakt om haar belangrijkste zorgapplicatie(s) naar de Cloud te brengen. Een nieuwe systeem-architectuur zal gedefinieerd worden en zorgapplicatie(s) zullen her-ontwikkeld worden. Je gaat betrokken worden bij het uitwerken en realiseren van diverse aspecten van deze nieuwe ontwikkelingen.

De toekomst is aan jou! Van Breda geeft je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waar dat mogelijk is al naar gelang je expertise en persoonlijke wensen.

Je komt te werken binnen de afdeling R&D en werkt, samen met een team van enthousiaste en toegewijde specialisten, aan het ontwikkelen van woonzorgtechnologie.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van, bijvoorbeeld, Informatica;
 • Je werkt al zeker 3 jaar met Azure en .NET in een DevOps rol;
 • Je hebt minimaal één Azure certificaat;
 • Je hebt ervaring opgedaan met GIT, Node.js, C#, .NET en je kunt complexe Azure-services, SOAP en REST API’s ontwikkelen;
 • Je bent bekend met CI/CD en secure codeermethodes;
 • Ervaring met serverless computing componenten in Azure, zoals Azure Functions;
 • Kennis van Angular/Vue frameworks, Kubernetes, Docker is een pre;
 • Kennis van Cloud architectuur;
 • Kennis van security technieken.

Wie zijn wij?

Van Breda is een familiebedrijf, gesitueerd in Brummen, met een passie voor techniek in de zorg. Wij ontwikkelen binnen onze eigen R&D afdeling communicatiesystemen die we leveren aan instellingen binnen de zorgsector, wij zijn voornamelijk actief in de ouderenzorg, VG sector en de GGZ sector. Ons team van specialisten ontwikkelt zowel de hardware als de software.

Van Breda heeft een droom; het uitbannen van inefficiënte zorg door zorgmedewerkers te ondersteunen met behulp van slimme zorgtechnologie zodat zij weer tijd hebben voor het verlenen van warme zorg. Wij creëren mogelijkheden om mensen prettig en efficiënt te laten werken in de zorg.

Van Breda kent een platte organisatiestructuur met een moderne manier van leidinggeven. Persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé, thuiswerken en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is dan ook vanzelfsprekend.

Van Breda bestaat al ruim 40 jaar en heeft een goede reputatie in de markt. Door natuurlijke groei en verdere professionalisering willen we dit verder uitbouwen, waarbij internationale expansie tot de mogelijkheid behoort. Van Breda behoort tot de kopgroep met het ontwikkelen en het in de markt zetten van nieuwe woonzorgtechnologie producten.

Wij bieden je:

 • Een ambitieuze organisatie waarin een fijne werksfeer heerst en waar werk en humor hand in hand gaan;
 • Als professional weet je waar je staat en waar je heen wilt, maar het ontbreekt vaak aan de ruimte binnen het bedrijf om je te ontplooien in de richting die jij wilt. Van Breda geeft je deze ruimte;
 • Thuiswerkmogelijkheden; waaronder een laptop en een mobiele telefoon;
 • Een marktconform salaris (cao Metaal en Techniek);
 • Pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.

Het R&D team van Van Breda levert de innovatiekracht voor de zorg van de toekomst, kom jij dit team versterken?

Je kunt solliciteren door je uitgebreide motivatie en cv te mailen naar vacature@vanbreda.nl t.a.v. Petra Jurriens-Schut, HR adviseur.