Field Engineer Woonzorgtechnologie

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Engineer Woonzorgtechnologie die ons bedrijf komt versterken.

Solliciteren

 

Wat ga je doen?

Je werkt op locatie, werkgebied is heel Nederland, aan het ontwerpen en bouwen van een systeem dat helemaal voldoet aan de prestatiewensen van de klant. Denk daarbij aan IP oplossingen en het inrichten van onze woonzorgtechnologie systemen.

Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en je bent klantgericht. Voor deze functie is veel eigen initiatief vereist, ben je proactief in denken en doen én kun je goed zelfstandig functioneren in een team. Binnen je functie stem je jouw werkzaamheden af binnen je team en met de klant.

 

Wie ben jij?

  • Minimaal mbo niveau
  • Kennis van IP oplossingen
  • Je bent inventief en vindt het leuk om technische oplossingen aan te dragen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wie zijn wij?

Van Breda heeft een droom; het uitbannen van inefficiënte zorg door zorgmedewerkers te ondersteunen. Met behulp van slimme zorgtechnologie zorgen wij ervoor dat zij weer tijd hebben voor het verlenen van warme zorg. Wij creëren mogelijkheden om mensen prettig en efficiënt te laten werken in de zorg.

Bij Van Breda ontwikkelen, produceren en leveren we communicatiesystemen voor in de zorg. We zijn vooral actief in de ouderenzorg, VG sector en de GGZ sector. Dit doen we al ruim 40 jaar met veel passie voor techniek en zorg.

 

Wat bieden we jou?

  • Een goed salaris
  • Een auto van de zaak
  • Een laptop en mobiele telefoon
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per kalenderjaar
  • Een fijne werksfeer, met korte lijnen, waar werk en humor hand in hand gaan!

 

Waar kan je solliciteren?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Solliciteer en trigger ons met jouw CV & motivatie. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten, via mail of telefoon. Meer info of vragen? Neem contact op met onze collega Petra van HR via vacature@vanbreda.nl.


Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht. En zullen aangeboden kandidaten dan ook als een welkome tip beschouwen en graag zelf in procedure nemen. Dank je wel.

CV:

MOTIVATIE:

Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
Ja, Van Breda mag mijn gegevens bewaren zodat we weer in contact kunnen komen

Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.