Netwerk Engineer Woonzorgtechnologie

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Netwerk Engineer Woonzorgtechnologie die ons bedrijf komt versterken.

Functieomschrijving
Van Breda B.V. ontwerpt, installeert en programmeert zorgcommunicatiesystemen in combinatie met Private GSM systemen, VOIP telefonie, toegangscontrole, videobewaking en –observatie en dwaaldetectiesystemen. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt op locatie, werkgebied is heel Nederland, aan het ontwerpen en bouwen van een netwerk dat helemaal voldoet aan de prestatiewensen van de klant. Denk daarbij aan het specificeren en installeren van IP telefonie oplossingen, netwerk infrastructuren en het inrichten van onze zorgcommunicatiesystemen en domotica.

Je communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend en je bent klantgericht. Voor deze functie is veel eigen initiatief vereist, ben je pro-actief in denken en doen en kun je goed zelfstandig functioneren in een team.
Binnen je functie stem je jouw werkzaamheden af met de projectleider en de klant. Heb jij kennis van virtualisatie (VM ware), routing, NAT virtualisatie en ga jij een technische uitdaging niet uit de weg?
 
Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! 
 
Functievereisten:
  • Kennis van Voice over IP;
  • Kennis van Virtualisatie (VM Ware en NAT);
  • Kennis van Routing;
  • Beschikking over rijbewijs;
  • CCNA is een pré.
Wat bieden wij?
Er is binnen Van Breda B.V. veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, het deelnemen aan opleidingen, trainingen en cursussen is onderdeel van je functie en je vindt het leuk om je kennis steeds verder uit te diepen.
Je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vrije dagen en 13 ADV dagen per jaar.
Van Breda B.V. staat garant voor een uitstekende werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan.
 
Ben je nieuwsgierig hoe een dag van een Netwerk Engineer binnen Van Breda er uitziet? Klik dan hier voor een beschrijving van Een dag uit het leven van een Netwerk Engineer Zorgtechnologie.
 
Reageren?
Jouw reactie zien wij graag tegemoet.
Je kunt je uitgebreide motivatie en je cv mailen naar Petra Jurriens-Schut, afdeling HR.
vacature@vanbreda.nl