(Systeem) Test Engineer

Op zoek naar een innovatief bedrijf, ruimte voor zelfontplooiing, een flexibele werkomgeving (2 dagen werken vanuit huis is mogelijk), maatschappelijk relevant werk, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden en vooral niet te vergeten: ’s ochtends met plezier aan het werk? Ben jij, net als wij, er van overtuigd dat het toepassen van moderne technologie binnen de zorg dé oplossing is voor de zorgvraag van nu en de toekomst? Dat woonzorgtechnologie een grote bijdrage levert om meer tijd vrij te maken binnen de zorg voor het leveren van de noodzakelijke warme zorg? Wil je daarnaast het beste uit jezelf halen en betrokken zijn bij de nieuwste innovatieve technische oplossingen binnen projecten in de zorg? Sluit je dan aan bij ons ontwikkelteam als Test Engineer!

Solliciteren

 

Wat ga je doen?

Van Breda heeft een strategische keuze gemaakt om haar belangrijkste zorgapplicatie(s) naar de Cloud te brengen. Een nieuwe systeemarchitectuur is gedefinieerd en zorgapplicatie(s) worden herontwikkeld.

Je zult betrokken worden bij de nieuwste ontwikkelingen van ons zorgalarmingsysteem en bent daarnaast verantwoordelijk voor het beoordelen, valideren en verbeteren van bestaande producten. Daarbij ben je continu op zoek naar slimme oplossingen om het testen zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen.

Het takenpakket omvat:

 • Het opstellen van testplannen;
 • Beschrijven van testscenario’s en testdata (testscripts);
 • Testen (tussentijd) opgeleverde software (bij voorkeur geautomatiseerd);
 • Het uitvoeren van integratietesten (systeem);
 • Het automatiseren van testen;
 • Beschrijven en verbeteren van testprocessen; 
 • Analyseren van risico’s en impact bepalen van fouten;
 • Voorstellen doen t.b.v. kwaliteitsverbetering.

De toekomst is aan jou! Van Breda geeft je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waar dat mogelijk is al naar gelang je expertise en persoonlijke wensen.

Je komt te werken binnen de afdeling R&D en werkt, samen met een team van enthousiaste en toegewijde specialisten, aan het ontwikkelen van woonzorgtechnologie.

 

Wat vragen we van jou? 

 • Bachelor of Master in Embedded Systems Technisch Natuurkunde, Informatica of een andere technische opleiding;
 • Kennis van geautomatiseerd testen;
 • Methodologisch werken;
 • (Test)Aanspreekpunt voor het ontwikkelteam;
 • Overtuigingskracht binnen een technische omgeving;
 • Nauwkeurig kunnen werken;
 • Een drive voor voortdurende verbeteringen van de productkwaliteit;
 • Analytisch.

 

Wie is Van Breda?

Van Breda is een familiebedrijf gesitueerd in Brummen met een passie voor techniek in de zorg. Het bedrijf ontwikkelt binnen een eigen R&D afdeling communicatiesystemen die zij levert aan instellingen binnen de zorgsector. Een team van specialisten ontwikkelt zowel de hardware als software hiervoor.

 

Waarom werken bij Van Breda?

Als professional weet je waar je staat en waar je heen wilt, maar het ontbreekt vaak aan de ruimte binnen het bedrijf om je te ontplooien in de richting die jij wilt. Van Breda geeft jou alle ruimte.

Van Breda kent een platte organisatiestructuur met een moderne manier van leidinggeven. Persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé, thuiswerken en grote mate van eigen-verantwoordelijkheid is dan ook vanzelfsprekend.

Van Breda bestaat al ruim 45 jaar en heeft een goede reputatie in de markt. Door natuurlijke groei en verdere professionalisering willen we dit verder uitbouwen, waarbij internationale expansie tot de mogelijkheid behoort. Van Breda behoort tot de kopgroep in het ontwikkelen en het in de markt zetten van woonzorgtechnologie.

Het Van Breda R&D team levert de innovatiekracht voor de zorg van de toekomst. Kom jij dit team versterken?

 

Geïnteresseerd? 

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Solliciteer en trigger ons met jouw CV en motivatie. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten, via mail of telefoon. Meer info of vragen? Neem gerust contact op met onze collega Petra van HR via vacature@vanbreda.nl

Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht en zullen aangeboden kandidaten dan ook als een welkome tip beschouwen en zelf in procedure nemen. Dank je wel!

 

CV:

MOTIVATIE:

Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
Ja, Van Breda mag mijn gegevens bewaren zodat we weer in contact kunnen komen

Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.