Technisch specialist Woonzorgtechnologie

Ben jij op zoek naar een uitdaging in het nieuwe veld van Woonzorgtechnologie? Zit jij vol met technische kennis en zit het werken in de ICT-branche in jouw bloed? Dan willen wij graag jouw aandacht! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar specialisten Woonzorgtechnologie (WZT) die meehelpen om deze technologie te implementeren bij zorgorganisaties.

Bij Van Breda ontwikkelen, produceren en leveren wij communicatiesystemen voor in de zorg. We zijn vooral actief in de ouderenzorg, VG sector en GGZ sector. Woonzorgtechnologie is hierbinnen sterk in opmars, omdat er bij zorgorganisaties een sterke behoefte is aan technische ondersteuning bij de groeiende zorg voor ouderen. Van Breda ontwikkelt deze open technologieën in haar eigen R&D centre in Brummen vanuit de visie dat deze technologie gaat zorgen om meer tijd voor warme zorg te creëren. Steeds meer zorgorganisaties weten de weg te vinden naar deze technologie en vanwege groot succes zijn wij dringend op zoek naar technisch specialisten Woonzorgtechnologie voor onze vestigingen in Arnhem en Brummen.

Omdat Woonzorgtechnologie nog nieuw is volg je de eerste 3 maanden een inwerkprogramma waarin je voor diverse technische afdelingen werkzaam bent zowel op onze vestigingen als bij klanten. Op deze manier word je optimaal opgeleid en kun je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag.

De functies waar we naar op zoek zijn:

- Technisch Specialist Projectenvoorbereiding: je werkt vanuit het bedrijf (vestiging Brummen) aan het configureren van systemen (inrichten server of CLOUD), testen van systemen en je zorgt ervoor dat de systemen dusdanig klaar zijn om te kunnen worden geïnstalleerd bij onze klanten.

- Technisch Fieldspecialist: je rijdt naar diverse projecten om te kijken of de installateurs de systemen goed geïnstalleerd hebben. Daarnaast test je (in samenspraak met ICT leveranciers) of alles goed werkt. Je werkt zelfstandig op basis van de rollout-planning van de VB projectdesk. Je hebt veel contact met zorgconsulenten van Van Breda die ervoor zorgen dat het systeem optimaal bij de klant wordt beleefd.

Wat verwachten we van jou:

  • mbo+/ hbo niveau;
  • leergierig;
  • je kunt jezelf snel dingen eigen maken;
  • dienstbaarheid en flexibiliteit; je vindt het leuk om collega’s/klanten te helpen;
  • je houdt van moderne technologieën zoals smartphones, wearables, home domotica;
  • je vindt het leuk om servers in te richten (Windows, Linux).

Wat kunnen we je bieden:

  • een snel veranderende omgeving waarin veel ruimte is voor ambitie en (persoonlijke) ontwikkeling;
  • bij zeer goede performance zijn er doorgroeimogelijkheden naar hoger level specialist, projectleider en/of WZT developer;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Ben jij ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven is? En denk je dat jij deze uitdaging aankunt? Solliciteer dan snel!

Je kunt je uitgebreide motivatie en cv mailen naar: vacature@vanbreda.nl (t.a.v. Petra Jurriens).