Zorgalarm

Wilt u de veiligheid van uw cliënten vergroten? Een zorgalarm biedt de uitkomst. Dankzij een zorgalarm is het mogelijk om in te spelen op onverwachte momenten en acute situaties. Cliënten kunnen dankzij een zorgalarm, alarm slaan wanneer ze dit nodig hebben. Op deze manier weet een zorgverlener precies wanneer ze moeten inspelen op bepaalde situaties en kan het verlenen van zorg op een effectieve manier worden ingezet.

Waarom kiezen voor een zorgalarm?

Een zorgalarm is een systeem waardoor cliënten zich een stuk veiliger kunnen voelen, want ze kunnen alarm slaan wanneer ze dit nodig hebben. Bovendien kan het verlenen van zorg op een meer effectieve manier worden geregeld. Een zorgverlener weet precies wanneer een cliënt hulp of ondersteuning moet bieden, aangezien de zorgprofessional meteen kan schakelen nadat er alarm binnen is gekomen.

Het belang van een zorgalarm

Dankzij een zorgalarm kan een zorgverlener op een meer effectieve manier zorg verlenen. Doordat een bewoner zelf aangeeft wanneer hij of zij de zorgverlener nodig heeft, kan de zorg op een gerichtere manier worden aangeboden. Het is ook noodzakelijk dat bewoners bij acute situaties alarm kunnen slaan. Dankzij een zorgalarm kunnen zelfs levens worden gered.

Albireo zorgalarm

Het zorgalarm dat wij aanbieden is het Albireo zorgalarm. Dit is een multifunctionele alarmeringsunit die in de woningen of ruimten van cliënten wordt geplaatst. De Albireo maakt een zorgalarm op verschillende manieren mogelijk. Er kunnen diverse draadloze accessoires zoals een medaillonzender of een bewegingsmelder worden toegepast, maar het is ook mogelijk dat het alarm op basis van geluidsdetectie wordt gerealiseerd. De Albireo kan door het toepassen van draadloze accessoires en functies op basis van een licentie eenvoudig worden opgeschaald. Zorgverleners kunnen met onze smart paging app in één oogopslag zien wie er alarm maakt, om wat voor een soort alarm het gaat en welke opvolg acties er mogelijk zijn.

Voor wie?

Ons concept is toepasbaar voor de gehele zorgbranche. Diverse verpleeghuizen en verzorgingstehuizen maken al gebruik van ons zorgalarm. Maar ook bieden wij oplossingen voor de thuisbranche. Het grote voordeel hieraan is dat mensen die thuis wonen, dankzij een zorgalarm langer thuis kunnen wonen. Daarnaast voelt een cliënt die gebruikmaakt van thuiszorg, zich veiliger in zijn of haar huis.

Kosten zorgalarmering

Bent u ook geïnteresseerd in een zorgalarm? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Wilt u weten wat de kosten voor een zorgalarmering zijn? Wij stellen graag een offerte op maat op, zodat u precies weet met welke prijs u rekening moet houden.