Nieuw Amstelrade

Locatie Zoelenkerkstraat van Nieuw Amstelrade maakt naar tevredenheid gebruik van ons Smart Paging IP concept.

Jarenlange samenwerking

Locatie Zoelenkerkstraat van Nieuw Amstelrade maakt al jaren gebruik van een zorgcommunicatiesysteem van Van Breda. De alarmen kwamen aanvankelijk binnen op de DECT toestellen van de medewerkers. Zoelenkerkstraat is een groot en uitgestrekt gebouw waarbij het van belang is om overal bereik te hebben om alarmen te kunnen ontvangen en telefonisch contact te hebben met collega’s.

Creatieve oplossing

Nieuw Amstelrade wilde de telefonieomgeving vernieuwen en zocht daarbij een creatieve oplossing waarbij een hoge investering in een gebouw gebonden netwerk zoals DECT of Private-GSM niet nodig is. Van Breda heeft in 2016 de Smart Paging App IP op basis van data gelanceerd. Hiermee wordt het mogelijk om op een veilige en afgeschermde manier alarmen te ontvangen via het openbare GSM netwerk. Nieuw Amstelrade kon hiermee de telefonieomgeving vernieuwen en het gebruikersgemak verbeteren zonder een forse investering in gebouw gebonden apparatuur. De alarmen worden nu naar smartphones gestuurd.

Toestel onafhankelijk

Wij zijn erg tevreden over de geboden oplossing op basis van het openbare GSM-net. Door onze alarmen te ontvangen op Smartphones zijn we niet alleen toestel onafhankelijk maar krijgen we ook meer informatie binnen wat ons helpt bij het goed afhandelen van de zorgoproepen. Het systeem werkt intuïtief en is zeer gebruiksvriendelijk.

Nieuw Amstelrade

Fred van Olphen
Adaptatietechnicus Behandelgroeplocatie Nieuw Amstelrade

Bent u nieuwsgierig wat een samenwerking met Van Breda voor uw organisatie kan betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bel ons voor een afspraak 0575-568105.