Rembrandt

Locatie Rembrandt is een grootschalig en modern wooncomplex in Oud Beijerland waar diverse vormen van zorg wordt verleend onder andere aan dementerende ouderen. Op deze locatie wordt sinds eind 2016 gebruik gemaakt van ons Albireo concept in combinatie met video observatie.

Op de nieuwbouwlocatie Rembrandt wordt gebruik gemaakt van ons Albireo concept op basis van IP in combinatie met video observatie. Het ontvangen van de alarmen wordt gerealiseerd met een Private GSM systeem conform NEN2575 en voor vaste telefonie wordt gebruik gemaakt van ons Galaxias telefonie platform, tevens op basis van IP.

De combinatie van video observatie en Albireo units is voor Zorgwaard al jaren beproefd en wordt ook op deze locatie toegepast. Door een goed overzicht te hebben van de situatie worden looptijden verminderd en wordt de nachtrust van bewoners minder verstoord. Doordat de zorg efficiënter kan werken blijft er tijd over voor warme zorg.

Bent u nieuwsgierig naar de werking van dit systeem? Dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvende demonstratie, bel ons voor een afspraak 0575-568105.

 

Rembrandt